Malgorzata Haduch

17 October - 21 October
Dansateliers

In de week van 17 oktober staat Dansateliers in het teken van Flying Low en Passing Through van David Zambrano. Docente Malgorzata Haduch geeft die week van maandag t/m vrijdag de ochtendles gevolgd door een verdiepende workshop.

Workshop - Malgorzata Haduch 

Datum: 17 t/m 21 oktober 

Tijd: 10:30-14:30u*
Prijs: €90,-

*Let op! De open lessen in de ochtend zijn onderdeel van de workshop. De workshop is bedoeld voor professionele dansers en gevorderde dansstudenten (16+).

 Flying Low is een methode die is ontwikkeld door de gerenomeerde performer, improvisator en choreograaf David Zambrano.  Met de techniek Flying Low wordt de relatie van de danser en de vloer bestudeerd. In de les worden simpele bewegingspatronen ingezet omtrent de ademhaling, snelheid en het loslaten van energie vanuit het lichaam om zo de relatie tussen centrum en gewrichten te activeren en zo efficiënt mogelijk over, naar en van de vloer te bewegen.

Passing Through is gefocust op 'spontane compositie'. Aan de hand van verschillende oefeningen wordt Zambrano's filosofie dat beweging geen leider nodig heeft bij het ontstaan, overgebracht. De groep creeërt een flexibele en complexe dynamiek waarin zij dicht bijelkaar komt. Toch blijft steeds er steeds een ingang voor het onvoorspelbare aanwezig.

Malgorzata Haduch is een Poolse danser en choreograaf. Ze studeerde in 2004 af aan de School for New Dance Development. Inspiratiebronnen voor Malgorzata's werk zijn kunstenaars als David Zambrano, Robert Steijn, Hooman Sharifi, Michael Schumacher en het veld van de vrije jazz en improvisatie. 

« terug naar workshop overzicht