12 January
Dansateliers studio

Op woensdag 14 januari is de voorstelling 5: Echo van ICKAmsterdam/Nicole Beutler te zien. Op maandag 12 januari wij, in samenwerking met SKVR dans en de Rotterdamse Schouwburg, een dansworkshop aan voor dansprofessionals en semi professionals.

Deelname aan een workshop is altijd in combinatie met voorstellingsbezoek op woensdag 14 januari. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus weer er snel bij. 

De workshop is gebaseerd op het bewegingsidioom van Nicole Beutler en een deel van de choreografie wordt aangeleerd.

Inge van Huijkelom | Freelance performer en dansdocent 
Inge van Huijkelom (1987) studeerde aan de bacheloropleiding Dans (Danser/Maker) van ArtEZ. Zij heeft zich ontwikkelt tot danser èn tot dansmaker. Ze werkte onder andere samen met Ann van den Broek, Yuri Dube en Tony Vezich, en was eerder betrokken bij projecten van Nicole Beutler.

Workshop professionals - semi professionals 
Datum: Maandag 12 januari 2015 
Tijd: 16:00 – 18:00 
Kosten: € 20,00 (inclusief voorstellingsticket) 
Docent: Inge van Huijkelom
Locatie: Dansateliers, 's-Gravendijkwal 58b, 3014 EE Rotterdam 

Mocht je interesse hebben in deelname aan de workshop stuur een mail naar:kassa@rotterdamseschouwburg.nl (o.v.v. contactgegevens en dansniveau) of bel 010 - 411 8110. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie. De kaartjes voor de workshop en de voorstelling worden voor je gereserveerd. Deze dien je binnen 1 week op te halen bij de kassa van de Rotterdamse Schouwburg. 

« terug naar workshop overzicht