Tony Vezich

20 October - 24 October
Dansateliers studio

In de herstvakantie van 20 t/m 24 oktober organiseert Dansateliers de workshop Release the beast. De workshop bestaat per dag uit twee onderdelen: de open ochtendles (10:30-11:45) gevolgd door een verdiepende workshop (12:00-14:30).

Release the beast
 
Release the beast is een hedendaagse techniek ontwikkeld door choreograaf en docent Tony Vezich. De techniek ontwikkelde Tony als reactie op zijn intense manier van fysiek werken. Om zijn dansers en hemzelf te beschermen tegen blessures, ontwikkelde Tony een reeks oefeningen die hij vervolgens uitwerkte tot de complete techniek Release the Beast.

 

In de workshop ligt de focus op vloer-werk en een ordening van het lichaam in relatie tot de oorsprong van beweging. Verder ligt de focus op hoe je een krachtig centrum vindt en hoe je deze gebruikt voor grotere verplaatsingen in de ruimte, vooral in relatie tot de vloer.

Tony Vezich Tony studeerde hedendaagse dans op de School of Dance in Nieuw Zeeland waarna hij naar Duitsland vertrok om 15 jaar te werken als danser en choreograaf. In Duitsland, begon Tony de Temper-Temper Dance Company waar hij werkte artistiek directeur en choreograaf. Tony heeft momenteel meer dan 40 choreografieën op zijn naam staan​​. Tony bedacht en ontwikkelde de "Release The Beast" danstechniek, die hij in heel Europa doceert. 

Let op! De Release the Beast lessen in de ochtend zijn onderdeel van de gehele workshop. De workshop is bedoeld voor professionele dansers en gevorderde dansstudenten (16+).

Workshop: Release the beast door Tony Vezich 
Datum: 20 t/m 24 oktober 2014 
Tijd: 10:30-14:30u
Aanmelden via: info@dansateliers.nl
Prijs: €70,-
Over te maken op ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers.
Locatie: Dansateliers Studio, 's Gravendijkwal 58-b, Rotterdam

 

« terug naar workshop overzicht