Mor Shani & Paul Sixta

02 February
Dansateliers studio

In het kader van het lange termijn project Love-ism nodigen choreograaf Mor Shani en video-kunstenaar Paul Sixta mensen van alle leeftijden uit voor een workshop op zondag 2 februari. Gevraagd wordt om je op te geven samen met iemand met wie je een speciale hechte relatie hebt. Dit kan zijn, een familielid, je lover, je kind, of te wel iemand met wie je iets bijzonders deelt. Mocht deze persoon niet beschikbaar zijn dan ben je ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tijdens de workshops zullen film-opnames gemaakt worden voor de Love-ism film die op 15 maart 2014 tijdens het Cinedans Festival in het EYE filmmuseum in Amsterdam in première zal gaan. 

Tijdens deze workshop bieden Shani en Sixta liefdes-koppels de mogelijkheid om elkaar als stel op een andere manier te ontmoeten, met elkaar beweging te beleven en onderzoek te doen naar wat liefde is. De workshop biedt een bijzondere kans om aan de hand van beweging en film een gezamenlijk document te creëren.  

Deelname workshop gratis. Toegankelijk voor zowel professionals als niet-professionals. Aanmelden via info@dansateliers.nl (cc. paulsixta@gmail.com). 

Workshop Love-ism
Datum: Zondag 2 februari
Tijd: 14:00-17:00
Locatie: Dansateliers, ’s-Gravendijkwal 58b, Rotterdam
Aanmelden via info@dansateliers.nl (cc. paulsixta@gmail.com)

Let op
: bij aanmelding geeft u toestemming voor het gebruik van het videomateriaal dat opgenomen wordt tijdens de workshop. 

Beperkt aantal plaatsen.

 

« terug naar workshop overzicht