Dansateliers speelt al twintig jaar een belangrijke rol in het ontwikkelen van nieuwe generaties dansmakers,  die met het vinden van een plek in het nationale en internationale hedendaagse dans veld de discipline voeden en in beweging houden. U kunt een bijdrage leveren om dit mede met ons mogelijk te maken, door als vrijwilliger zo nu en dan mee te komen werken of een financiële bijdrage te leveren.

Investeer mee!
Graag de organisatie ondersteunen op financiële wijze? Uiteraard waarderen wij dit  enorm en daarmee investeert u in de innovatie van de hedendaagse dans. Een eenmalige donatie doen? Stort uw bijdrage, onder vermelding van naam en adres, op ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers. Wij danken u uiteraard met een persoonlijke bericht.

Wilt u meer dan 250 euro bijdragen of een specifieke maker of project ondersteunen? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op met zakelijk leider Johan Cuperus via johan@dansateliers.nl

Dansateliers heeft de culturele ANBI status. Meer informatie over de culturele ANBI hier. Meer weten over de financiele voordelen van geven aan cultuur vind je op www.daargeefjeom.nl

Word vrijwilliger

Kom in beweging en help mee bij onze projecten! Word vrijwilliger bij Dansateliers en ondersteun ons bij studiopresentaties, voorstellingen op locaties of andere projecten. Een mooie gelegenheid om dicht op de huid van de maker en de dansers processen en presentaties mee te maken en in gesprek te gaan over de nieuwste manieren van dans maken. Geef je nu op door een mailtje te sturen met naam, beschikbaarheid en motivatie naar info@dansateliers.nl.