30 november

Beste collega/dansliefhebber, 

Zaterdag aanstaande, na de voorstelling 'What's Left' van Liat Waysbort vieren wij een klein feestje. De aanleiding is misschien niet reden tot feest:  we luiden het productiehuis uit en we nemen afscheid van ons team. Maar ondanks dat, willen we met jullie samen een hoopvolle toast uitbrengen op de toekomst. Een toekomst die voor een ieder van ons aan verandering onderhevig is. 

Iedereen is zich bewust van het moment waarin we leven. Een tijd waarin nut en noodzaak van kunst en cultuur in twijfel getrokken wordt en van economische, politieke en sociale crisis. Een tijd van verandering, zoveel is zeker. Maar wij vertrouwen erop dat de veerkracht van de kunstenaar sterk is en dat kunst opnieuw een plek zal veroveren in de maatschappij. Onze kunstvorm, dans, zal zich opnieuw moeten zetten in het geïmplodeerde veld dat we tegemoet zien, maar laten we vooral met passie en overtuiging doordansen en niet vergeten welk een zeggingskracht het dansende lichaam heeft.  

Het is dus ook een gelegenheid tot afscheid nemen van ons fantastische team; Brigitte, Marie Louise Petra en Ronald. Als gevolg van de bezuinigingen krimpen wij als organisatie enorm en zullen wij als kleine, flexibele organisatie gaan functioneren. We zijn ontzettend dankbaar voor het vele werk dat ze verzet hebben voor de organisatie, hun open en nieuwsgierige houding naar de makers en hun ideeën en het geduld dat ze hebben betracht om deze ideeën vorm te geven en tot stand te laten komen.

Je bent van harte welkom om zaterdag naar de voorstelling te komen en met ons een toast uit te brengen. Kaartjes voor de voorstelling kun je online kopen via www.degouvernestraat.nl  
Het feestje is gratis. 

Neem je vrienden mee en laten we dansen!

We kijken uit naar je komst.

 

Namens het hele team, 

 

Kristin de Groot

« terug naar nieuwsoverzicht