16 december

Presentatie ChoreoRoamEurope 2011
16 december in De Gouvernestraat 20:00 uur
Reserveren: info@dansateliers.nl (Toegang gratis)

ChoreoRoamEurope, het reizende internationale talentontwikkelingsprogramma voor jonge Europese dansmakers is aanbeland in Rotterdam. Het project richt zich op het creëren en vergroten van mobiliteit, dialoog, ontwikkeling en uitwisseling..

De sharing van vanavond is gericht op dansprofessionals en op iedereen die geïnteresseerd is in dansonderzoek. We noemen het een sharing, omdat het letterlijk delen is wat de choreografen doen. Ze delen met u hun ervaring en waar ze met hun werk zijn aanbeland na dit intense traject. Wij willen u vragen hetzelfde te doen, en uw gedachten naderhand met ons en de makers te delen over wat u hebt gezien en ervaren tijdens de sharing.

We sluiten de avond feestelijk af met een drankje. Ook muzikaal zal het u aan niets ontbreken met de DJ’s ‘De jongens van de vlakte’.

ChoreoroamEurope 2011 wordt gefinancierd door de European Cultural Programme. De partners zijn: Dansateliers – Rotterdam, Operaestate Festival Veneto/CSC, The Place – London, Paso a-2/Certamen Coreogràfico – Madrid, Dance Week Festival/Zagreb Dance Center.

« terug naar nieuwsoverzicht