2 april

De repetities van On Reality en Re -- act, de nieuwe Dansateliersproductie zijn van start gegaan.  Van 26 t/m 28 april is de nieuwe dubbelproductie te zien in de Gouvernestraat. Tickets zijn te reserveren via: kassa@degouvernestraat.nl 

Tijdens Voorjaarsontwaken 12 t/m 18 april bij onze danscollega's van Korzo in Den Haag zal Melissa Ellberger een fragment uit 'Re -- act' tonen. 

Tijdens de live talkshow de 3e Dinsdag op 17 april is in De Gouvernestraat een preview van 7 minuten te zien van 'On Reality' van Douglas Bateman. 

On reality 
Douglas Bateman

Douglas Bateman is gefascineerd door de verschillende werkelijkheden die voor een ieder van ons bestaan. Wat is nu echt? De wereld om ons heen bepaalt hoe we de realiteit ervaren. In ‘On Reality’ daagt Bateman het publiek uit door te spelen met perceptie en schetst verschillende dimensies die de wereld op zijn kop zetten.

Alles wat je in de voorstelling ziet is misschien niet af, niet duidelijk en hoogstwaarschijnlijk niet echt..
 

Re - - act
Melissa Ellberger 
Re - - act is geïnspireerd op de fotoserie ‘Equilibres’ (1984-1987) van het Zwitserse kunstenaarsduo Fischli en Weiss. In deze serie tonen zij een spannend spel tussen objecten in onmogelijk balancerende constructies en daar bijbehorende kettingreacties aan beweging. In Re – - act haalt Melissa Ellberger de bewegingsprincipes uit het hedendaagse circus en breakdance uit hun originele setting. Er ontstaat een spannende dialoog met de zwaartekracht in een ongewone mix van breakdance, moderne dans en acrobatiek.


« terug naar nieuwsoverzicht