3 juli

Ook Fransien van der Putt van de Theaterkrant.nl bracht een bezoek aan OK Future van Connor Schumacher en Lucy Suggate op De Parade in Rotterdam. Ze schreef:

"In OK Future, een dansproject van Connor Schumacher en Lucy Suggate voor De Parade in Rotterdam en Den Haag, lopen training en doe-het-zelf door elkaar. Door een koptelefoon onderhoudt de vriendelijke cyborg Emma haar gasten over de bewuste omgang met zoiets alledaags als het wagen van een dansje op de dansvloer. Terwijl ze je op het hart drukt dat alles kan en mag gedurende de bijeenkomst, word je met minimale muziekjes en heldere instructies overgehaald om samen met de andere bezoekers te gaan bewegen.

Het gaat over aandachtig kijken en voelen, rustig ademen en de dingen de dingen laten, wat schudden met het lijf, kleine stapjes her en der. Koptelefoons scheiden de verschillende bezoekers, terwijl de ronde, spiegelende vloer hen weer in eindeloze doorkijkjes verbindt. Boven de dansvloer hangt een grote, zilverpapieren afgeronde vorm, die door de craquelé geen beelden spiegelt, maar wel licht. Als dan ook nog eens de ondergaande zon met volle kracht binnenvalt, wordt het zelfs bij daglicht hallucinant in de Theatertoren op De Parade."

Lees de volledige recensie hier.

foto: Sarah van Lindert

 

« terug naar nieuwsoverzicht