1 juli

De voorstelling O O O O O O O O van Giulio D'Anna is genomineerd voor de Zwaan "meest indrukwekkende dansproductie 2014". 
O O O O O O O O, Giulio D’Anna, choreografie: Giulio D’Anna
‘In deze zeer fysieke postmoderne musical houden de dansers ondanks alles een pleidooi voor de liefde. Vol overgave geven ze zich prijs; bijna naakt zingen ze met imperfecte stem, en slaan ze zichzelf totdat ze rood zien. Een hoopvolle en ontroerende voorstelling die ontwapenend onvolmaakt, kwetsbaar en tegelijkertijd licht en grappig is.’

O O O O O O O O van Giulio D'Anna is een productie van Rete Anticorpi XL(CollaborAction 2013 prize), Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Dansateliers Rotterdam. In samenwerking met Civitanova Casa della Danza (project of Civitanova Danza and AMAT).

Naast O O O O O O O O van Giulio D’Anna zijn genomineerd: Blind Spot van Scapino Ballet Rotterdam, Shirokuro door NBprojects en Romance van Het Nationale Ballet. De Zwanen worden uitgereikt tijdens de live NTR uitzending van de Nederlandse Dansdagen op zondag 5 oktober in Maastricht.  

Kijk voor meer informatie over De Zwanen hier.« terug naar nieuwsoverzicht