10 september

De voorstelling Parkin'son van Giulio D'Anna speelt naast de Nederlandse Dansdagen ook aanstaande zaterdag 15 september tijdens het festival 'Helemaal Melkweg' in Melkweg Theater Amsterdam en op woensdag 3 oktober is deze indrukwekkende productie te zien in de Rotterdamse Schouwburg. 
 
PARKIN'SON
Op speelse wijze doorbreken de twee taboes tussen vader en zoon. Hun lichamen spreken woorden die nooit gesproken zijn, hun monden vormen vergeten herinneringen aan momenten van geluk en verdriet. Twee verschillende generaties, twee verschillende levens. Parkin’son gaat over vader en zoon zijn, over ouder worden en jong blijven, over auto’s en ook nog een beetje over Jimmy Fontana.
 
GIAMBOLOGNA2012
Giulio D’Anna nam vorig jaar deel aan het internationale talentontwikkelingsprogramma ChoreoRoamEurope, waar Dansateliers partner in is. Wil je meer zien van Giulio? Voor de zomer presenteerde Giulio D'Anna GIAMBOLOGNA2012, het eerste resultaat van zijn onderzoekstraject bij Dansateliers. In deze voorstelling onderzocht D'Anna de relatie tussen het persoonlijke en het universele in de geschiedenis van de mens. In november geeft hij een vervolg aan dit onderzoek, waarna de presentatieplaatsvindt op 11 en 12 december in De Gouvernestraat. 

11 & 12 december
De Gouvernestraat - Rotterdam
Tickets: kassa@degouvernestraat.nl
« terug naar nieuwsoverzicht