18 februari

In de week van 17 februari staat het programma van Dansateliers in het teken van David Zambrano. Malgorzata Haduch geeft die week elke ochtend les in de techniek Flying Low en sluit de week af met een drie-daagse workshop Passing Through. Beide methodes zijn ontwikkeld door de gerenomeerde performer, improvisator en choreograaf David Zambrano.

David Zambrano’s werk bevindt zich op het vlak van choreografie, gestructureerde improvisatie en pure improvisatie. Zijn methoden worden wereldwijd toegepast. In zijn methode Flying Low staat de danser’s relatie met de vloer, aarde en grond centraal staat. In zijn Passing Through methode ligt de focus op 'spontane compositie'.

Ochtendlessen Flying Low
Met de techniek Flying Low wordt de relatie van de danser en de vloer bestudeerd. In de les worden simpele bewegingspatronen ingezet omtrent de ademhaling, snelheid en het loslaten van energie vanuit het lichaam om zo de relatie tussen centrum en gewrichten te activeren en zo efficiënt mogelijk over, naar en van de vloer te bewegen.
Ma 17 t/m vr 21 feb | 10:30-12:00 | les: € 7,=  / 10-lessenkaart: € 60,=

Workshop Passing Through
In de workshop in Dansateliers zullen deelnemers met docente Malgorzata Haduch onderzoeken hoe je je tastzin kunt gebruiken bij improvisatie. Kern-ideeën van de workshop zijn het bewegen door de ruimte, het onderzoeken van nieuwe paden en structuren en het leiden van de energie van de danser.

vr 21 feb - 19:00-21:00
za 22 feb - 11:00-16:00
zo 23 feb - 11:00-16:00
Dansateliers, 's-Gravendijkwal 58b, Rotterdam
Aanmelden: info@dansateliers.nl
Prijs: €65,- (voor studenten €50,-) zo snel mogelijk overmaken op NL 49 INGB 0000 1996 37 t.n.v. Stichting Dansateliers.

Let op!
Het is ook mogelijk de workshop te volgen op aansluitend vrijdag en zaterdag. Kosten worden dan 40 euro (normaal) of 30 euro (student.

Deelnemen op zaterdag en zondag kost 50 euro (normaal) of 40 euro (student).

Bij aanmelding vermelden welke dagen je aanwezig bent. Stuur je aanmelding naar info@dansateliers.nl.
« terug naar nieuwsoverzicht