25 maart

4, 5 en  6 april
Terugkom workshop: 11, 12 en 13 april
Locatie: Dansateliers
‘s-Gravendijkwal 58B - Rotterdam

R-ESISTERE is mijn nieuwste dans/theater project, gericht op het thema 'verzet. Ik onderzoek met dit project fysiek, emotioneel en politiek verzet. Het resultaat van het onderzoek leidt tot een 'dans-concert' waar muziek en beweging samenkomen en de geest van 'verzet' belichaamde wordt.

Ik nodig mensen van alle leeftijden en lichaamstypen uit om mee te doen in een speciale workshop in april. De workshop is open voor performers met een sterke techniek (alle dans-achtergronden welkom) en een verlangen naar het exploreren van hun persoonlijke grenzen.

De workshop biedt de deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met mijn werk en het onderwerp van mijn nieuwe onderzoek voor een mogelijke toekomstige samenwerking.

Als basis voor het creatieve proces ligt het delen van persoonlijke informatie. Belangrijk is, voor de mensen die deelnemen aan de workshop, dat zij de grenzen op durven te zoeken bij datgene wat als privé beschouwd wordt en dat zij open staan voor het delen van levens-ervaringen.

Ik ben geinteresseerd in een samenwerking met performers die zich verbonden voelen met thema's als sociale onderdrukking, discriminatie en afwijzing. 

Daarom nodig ik dansers uit, ouder dan 50, voloptueuze vrouwen, dunne jongens, gay parents, punkers, transgenders, dansers met fysieke handicap of een alternatief lichaam... 

Geinteresseerden kunnen hun professionele CV, een foto en, wanneer mogelijk een video link naar een dans-performance, sturen naar giuliodanna@gmail.com

Er zal een selectie plaatsvinden. Wanneer je geselecteerd wordt, word je verwacht aanwezig te zijn gedurende de gehele workshopperiode. 

Giulio D'Anna


« terug naar nieuwsoverzicht