4 juli

Op dinsdag 24 september zal O O O O O O O van Giulio D'Anna in Nederland in première gaan tijdens Festival De Keuze in de Rotterdamse Schouwburg.

Tijdens Festival De Keuze geniet je 11 dagen lang van theater, mediakunst, denken, dans, goed eten en muziek. In de Rotterdamse Schouwburg en op verschillende locaties spelen zo’n 14 bijzondere voorstellingen uit de hele wereld. 

Quotes uit de in Italie verschenen recensies:

O O O O O O van Giulio D'Anna is een stuk gebaseerd op verhalen over gebroken relaties en beschadigde intimiteit waarin grenzen worden opgezocht over wat privé is en misschien privé moet blijven.

'O O O O O O O O' is een echte post moderne musical, die de kijker met gevleugelde voet en een hoofd vol gedachtes achterlaat' Marinella Guatterini

'Een museum van gebroken harten dat overdondert' Sergio Trombetta

'O O O O O O O O' schaart zich niet alleen onder de hedendaagse dans, maar is ook een post-moderne musical. Het bestaat niet alleen uit beweging, maar er komt ook zeer delicate zang en muziek in voorbij.' Ilaria Piampiani

'Wat Giulio d'Anna ons voorschotelt is een afspiegeling van de emotionele staat van jong volwassenen in Europa. Hij schetst een extreem oprechte collectie van gebroken relaties, van verlangen, maar misschien nog wel het meest het delen van lijden, herinnering en emoties'. Ilaria Piampiani.

Presentaties: 24 september (21:00) en 25 september 19:00
Locatie: Festival De Keuze, Rotterdamse Schouwburg
Tickets via www.dekeuze.nl 

« terug naar nieuwsoverzicht