Maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen tijdens de wekelijkse Movement Class. De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen.

Tijdens de Movement Classes in Dansateliers krijg je les in improvisatie, performance en lichaamsbewustzijn. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

De movement classes zijn voor een ieder die geïnteresseerd is  in dans en beweging, of je nou professional  bent of amateur. De lessen worden gegeven door één van de choreografen die onderzoek doet in onze studio. De labs starten vanuit improvisatie met een focus op het persoonlijke onderzoeksthema en de choreografische interesse van de maker.

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.


Why come to a Movement Research Class - video: Random CollisionLAATSTE MOVEMENT CLASSES VAN DIT SEIZOEN. DE VOLGENDE SERIE MOVEMENT CLASSES START OP 13 SEPTEMBER 2017

5, 12, 19, 26 April 2017
Movement Classes:
Connor Schumacher / Opening and Closing
De laatste serie Movement Classes in de maand april worden gegeven door door choreograaf Connor Schumacher. Tijdens de Movement Class richt Connor zich op zijn nieuwe methode: Opening and Closing. Opening and Closing, is een excuus om te bewegen. Het is een instrument en oefening dat ons verbindt met de geschiedenis van het lichaam als een manier om door gebeurtenissen heen te bewegen. Kunnen we met lichaamshouding een nieuwe taal ontwikkelen? 


Woensdag Movement Class
De studio is open vanaf 19:30, de les start om 20:00u tot 21:30. Losse les: € 4,=  / 10-lessenkaart: € 35,=


Op de hoogte blijven van ons lessen- en workshopprogramma? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.