Igor Podsiadly

05 November
Dansateliers studio

Op donderdag 6 november is de voorstelling My Private Odyssey van Club Guy & Roni/Tanzmainz te zien. Op woensdag 5 november bieden wij, in samenwerking met SKVR dans en Dansateliers, een dansworkshop aan voor dansprofessionals. Deelname aan een workshop is altijd in combinatie met voorstellingsbezoek op donderdag 6 november. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus weer er snel bij.

De workshop is gebaseerd op het dansmateriaal en de inhoud van de voorstelling ontwikkeld tijdens het maakproces van My Private Odyssey, de nieuwste voorstelling van Club Guy & Roni. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers een introductie op de intense en gelaagde stijl van de Club.


Igor Podsiadly 
(winnaar de Zwaan voor meest indrukwekkende rol in the Naked Lunch)

Igor PodsiadÅ‚y begon op vroege leeftijd met dansen in Polen. Na zijn afstuderen aan Codarts Rotterdam begon hij een professionele carrière in Nederland. Sinds 2005 is hij lid van Club Guy & Roni. Naast de optredens in Nederland en in het buitenland werkt hij ook als assistent van de choreograaf en dansdocent in veel Europese landen.

Workshop professionals 

Datum: woensdag 5 november
Tijd: 12:30 – 15:30 
Kosten: € 20,00 (inclusief voorstellingsticket/ including a ticket) 
Docent:Igor Podsiadly
Locatie:Dansateliers, 's-Gravendijkwal 58b, 3014 EE Rotterdam

Mocht je interesse hebben in deelname aan de workshop stuur een mail naar:kassa@rotterdamseschouwburg.nl (o.v.v. contactgegevens en dansniveau) of bel 010 - 411 8110. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie. De kaartjes voor de workshop en de voorstelling worden voor je gereserveerd. Deze dien je binnen 1 week op te halen bij de kassa van de Rotterdamse Schouwburg.

Here you can find more information about the performance.

« terug naar agenda overzicht