Connor Schumacher & Lucy Suggate / Joseph Simon

02 June - 04 June
Dansateliers

Op 2, 3 en 4 juni presenteren de choreografen Connor Schumacher & Lucy Suggate en Joseph Simon werk-in-wording tijdens de studiopresentaties in Dansateliers. Na de presentaties ben je van harte uitgenodigd om met de makers in gesprek te gaan en jouw gedachtes te delen over het werk.

OK Future (onderzoek)
Connor Schumacher en Lucy Suggate ontmoetten elkaar tijdens het Europese project Dancing Museums. Samen werken ze nu aan een bijzondere dansinstallatie die op 28 juni op het festival De Parade in Rotterdam in première gaat. In OK Future is alles geoorloofd zolang we ons realiseren dat we samen zijn. Een geweldig excuus om in beweging te komen.

Ballet Fantasies (onderzoek)

In Ballet Fantasies creëert Joseph Simon een fantasiewereld op film, gebaseerd op het balletL’après-midi d’un Faune, van Vaslav Nijinski. In de creatie proberen Joseph en zijn team, net als Nijinski, tot nieuwe, verrassende composities te komen door andere invloeden aan de codes van ballet toe te voegen. Tijdens de studiopresentaties in Dansateliers zie je, naast de film, de karakters tot leven komen in een live performance.

Vr 2 juni, 20.30
Za 3 juni, 20.30
Zo 4 juni, 17.00

Dansateliers, Rotterdam
Tickets: 9 euro (incl. online fee)


« terug naar agenda overzicht