Loïc Perela

19 March
Krijn Boon Studio, Rotterdamse Schouwburg

SENSES – Loïc Perela

Senses is een stuk over de zintuiglijke beleving van de wereld om ons heen. Het stuk is een poging te duiden wat ons mensen bindt, op zintuigelijk niveau. In de razendsnelle wereld van vandaag worden we allemaal door onze overvolle agenda’s gedwongen te rennen en te produceren. De consumptiemaatschappij dwingt tot consumeren en te verlangen naar meer, zonder te weten waarom.  Wat is er nu eigenlijk echt nodig om ons als mens met onszelf of met elkaar verbonden te voelen. Zien, horen, tast, smaak en reuk; hoe bewust zijn we nog van deze prachtige natuurlijke ingrediënten van ons lichaam, waarmee we de wereld om ons heen kunnen verkennen en tot ons nemen. Kunnen we onszelf afremmen en met meer aandacht om ons heen kijken?

Loïc Perela (Frankrijk, 1983) volgde zijn opleiding aan de Ecole Nationale Supérieure de Danse in Marseille en het Conservatoire National Supérieur de Danse in Parijs. Hij danste bij Europa Danse, IT Dansa, Donlon Dance Company en Scapino Ballet waar hij de verschillende stukken maakte. Sinds juni 2012 werkt Perela als freelance choreograaf. Onder de vleugels van Dansateliers nam Perela deel aan ChoreoroamEurope en maakte hij Au creux de l’oreille (One Night’s Dance 2012), DANCE voor DANSLOKAAL 1 (Conny Janssen Danst ism Dansateliers) Fear (2013) en SPACE (2014).

Data:
19 maart 2015 – 21:00 (première)
20 maart 2015 – 21:00
21 maart 2015 – 21:00
Locatie: Krijn Boon Studio, Rotterdamse Schouwburg
Ticketswww.rotterdamseschouwburg.nl

 

CREDITS
Choreografie: Loïc Perela
Performers: Bilal Bachir, Heleen van Gigh, Arina Lannoo, Johannes Lindh, Cassidy Carbine
Dramaturgie: Merel Heering
Beeld: Charlotte Brand
Productie: SENSES is een productie van Dansateliers, ondersteund door Centro per la Scena contemporanea Bassano del Grappa.

SENSES wordt mede-mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Gemeente Rotterdam en Fonds voor de Podiumkunsten.


Volg Loïc ook op www.loicperela.com

« terug naar agenda overzicht