24 uur cultuur

12 September
Rotterdamse Schouwburg

Als onderdeel van Rotterdam Danst tijdens 24 UUR CULTUUR in de Rotterdamse Schouwburg presenteert Dansateliers op 12 september de voorstelling SENSES (korte versie) van Loïc Perela.

SENSES
SENSES
is een stuk over de zintuigelijke beleving van de wereld om ons heen. Een wereld waarin we alsmaar lijken te verlangen naar meer, zonder echt te weten waarom. Zijn we nog in staat om het langzamer aan te doen en de wereld weer met aandacht tot ons te nemen? Met SENSES daagt choreograaf Loïc Perela de dansers en het publiek uit om de natuurlijke functies van het lichaam te (her)ontdekken en zo de omgeving in haar volle verschijning waar te nemen.

Choreografie: Loïc Perela Performers: Bilal Bachir, Gaetano Badalamenti, Arina Lannoo, Johannes Lind, Cassidy Carbine Muziek: Eluvium Sound design: Ilya Ziblat Kostuums: Bettina Keller, label fORS Dramaturgie: Merel Heering Lichtontwerp: Edwin van Steenbergen ism Loïc Perela Techniek: Edwin van Steenbergen Beeld: Charlotte Brand Productieleider: Christina Giannelia Productie: Dansateliers, ondersteund door Centro per la Scena contemporanea Bassano del Grappa.

SENSES is mede-mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Gemeente Rotterdam en Fonds voor de Podiumkunsten.


Rotterdam Danst
Dansateliers presenteert zichzelf tijdens het programma Rotterdam Danst samen met o.a. Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst, Ann Van den Broek, HipHopHuis en ShoQlat in de Rotterdamse Schouwburg.

Meer informatie over het precieze programma volgt op 24uurcultuur.nl« terug naar agenda overzicht