Loïc Perela

27 April
Maqamat, Bipod 2017, Beirut, LB

Op 26 april presenteert Loïc Perela het stuk SENSES tijdens BIPOD, Beirut International Platform of Dance in Libanon. Voorafgaand aan de 26ste, reizen Loïc en een deel van de cast af naar Beirut voor een weekdurende residentie. Onderdeel van de residentie is een auditie-workshop plus een werkweek waarin de cast wordt aangevuld met twee lokale performers. 

SENSES is een stuk over de zintuigelijke beleving van de wereld om ons heen. Een wereld waarin we alsmaar lijken te verlangen naar meer, zonder echt te weten waarom. Zijn we nog in staat om het langzamer aan te doen en de wereld weer met aandacht tot ons te nemen?  

Datum: 27 april 2017
Locatie: International Platform of Dance 2017, Libanon
Info & tickets
Choreografie
: Loïc Perela Performers: Bilal Bachir, Arina Lannoo, Johannes Lind, + aanvullende cast Muziek: Eluvium Sound design: Ilya Ziblat Kostuums: Bettina Keller, label fORS Dramaturgie: Merel Heering Lichtontwerp: Edwin van Steenbergen ism Loïc Perela Techniek: Edwin van Steenbergen Beeld: Charlotte Brand Productieleider: Christina Giannelia Productie: Dansateliers, ondersteund door Centro per la Scena contemporanea Bassano del Grappa. Met dank aan: Maqamat

SENSES is mede-mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Gemeente Rotterdam en Fonds voor de Podiumkunsten.

« terug naar agenda overzicht