010 Danst!

13 September
24 Uur Cultuur

Ook dit jaar weer presenteert Dansateliers samen met de Rotterdamse dansgezelschappen, Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst als 010 Danst een gevarieerd en doorlopend dansprogramma in de Kleine Zaal van de Rotterdamse Schouwburg tijdens 24 Uur Cultuur.

Datum: vrijdag 13 september 20:30-22:30
Locatie: Kleine Zaal Rotterdamse Schouwburg
Prijs: 7,50
Tickets hier

Dansateliers presenteert tijdens de 010 Danst avond de solo Please me Please van Liat Waysbort en een preview van R-ESISTERE van Giulio D'Anna. 

Please me Please - Liat Waysbort
Please me Please van Liat Waysbort is een poging de kijker te behagen en te plezieren op wat voor manier dan ook. Met deze, speciaal voor en met Ivan Uvgrin gemaakte solo, test de choreograaf onze verwachtingen, maar misschien ook onze teleurstellingen. Tot hoever kan je gaan, als mens, performer, kunstenaar en wanneer speelt onze eigen verwachting een rol in hoe we kijken als publiek? Afgelopen april won Please me Please de publieksprijs bij de première tijdens Platforma HR in Zagreb, Kroatïe.

R-ESISTERE (preview) - Giulio D'Anna
Naast Please me Please van Liat Waysbort presenteert Dansateliers een preview van R-ESISTERE van choreograaf Giulio D’Anna. R-ESISTERE is een fysiek dansconcert waar dans en ritme samenkomen en de dansers zowel performers als muziekinstrument zijn. R-ESISTERE geeft een stem aan hen die nog steeds sociaal onderdrukt worden in de maatschappij waarin we leven. Met het projectplan van R-ESISTERE won D’Anna de aanmoedigingsprijs van de Nederlandse Dansdagen 2013. Het stuk gaat in oktober tijdens de Nederlandse Dansdagen 2014 in première

« terug naar agenda overzicht