Connor Schumacher & Lucy Suggate

12 July - 16 July
Parade, Den Haag

Deze zomer presenteren Connor Schumacher en Lucy Suggate de nieuwe voorstelling OK Future tijdens festival De Parade in de steden Rotterdam en Den Haag. 

OK Future

You can watch
You can move
You can drink
You can speak
You can think.
As long as we remember

we're together,
you and I can change.

OK Future is een dans-installatie van choreografen/performers Connor Schumacher en Lucy Suggate. Met heldere instructies creëren zij een ruimte voor beweging waarin alles is toegestaan, zolang we ons realiseren dat we samen zijn.

Connor Schumacher is verbonden aan Dansateliers, Rotterdam. Met zijn werk toont hij zich als groot bedenker en maker van nooit voor de hand liggende beelden. Openhartig, fysiek en met een transparant gebruik van objecten en composities weet hij een nieuw bewustzijn te creëren van het hier en nu.

Lucy Suggate is een maker/performer uit Yorkshire, GB. In haar werk speelt ze met hedendaagse ideeën over virtuositeit; een tikkeltje theatraal en met een knipoog naar subcultuur.

Een creatie van: Connor Schumacher, Lucy Suggate Dramaturgie: Maaike Schuurmans Beeld: Neeltje de Vries Productie: Dansateliers Met ondersteuning van: Yorkshire Dance, Dance4 Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten (Nieuwe Makersregeling), Gemeente Rotterdam.

Première + speeldata: 
28 juni (première) t/m 2 juli - Parade, Rotterdam
12 t/m 16 juli - Parade, Den Haag 
Meer info en tickets

« terug naar agenda overzicht