Giulio D'Anna

31 May
Festival Interplay Torino, Italy

Italiaanse tour

May 24th 2014
O O O O O O O O - Giulio D'Anna
Festival Interplay Torino, IT
Voor meer informatie over het festival klik hier

O O O O O O O O
In deze nieuwste voorstelling van de talentvolle choreograaf Giulio D'anna delen acht jonge performers uit verschillende Europese landen met het publiek hun meest intieme momenten.

Ze leiden ons rond in hun herinneringen geïnspireerd op ‘the museum of broken relationships’, een tentoonstelling in Zagreb met voorwerpen uit verbroken relaties. De drang om deze persoonlijke herinneringen te delen, de grens van de privacy oprekkend, leidde tot de creatie van een serie levende documenten over emotie die niet in woorden te vangen zijn. De spelers omarmde het idee van het blootstellen van hun gevoelens en herinneringen als een soort ritueel. Kan dat ook ons inspireren in onze persoonlijke zoektocht naar diepere inzichten?

"Persoonlijk, kwetsbaar en toch ook heel luchtig en grappig". Het is een rijke variatie aan beelden, teksten en liedjes die we krijgen voorgeschoteld, waarbij er grofweg sprake is van twee delen. Eerst is er de liefde, dan is er de pijn. Ronduit geweldig is de epiloog, een uitzinnige dans die raakt aan zelfkastijding, bezwering, trance, en spiritualiteit."
- Mirjam van der Linden (Volkskrant ****)

Concept, regie & choreografie Giulio D’Anna | Assistent: Agnese Rosati | Lichtontwerp: Grace Morales | Zangcoach: Marcello Zempt | Dramaturgie: Giulio D’Anna, Justa ter Haar | 

O O O O O O O O O is geproduceerd door Rete Anticorpi XL(CollaborAction 2013 prize), Amsterdamse Hogeschool voor de Kusten en Dansateliers Rotterdam in samenwerking met Civitanova Casa della Danza (project van Civitanova Danza & AMAT)

Foto: Cinzia Camela 
« terug naar agenda overzicht