Workshop A Closer Look met Lana Čoporda

24 October - 25 October
Dansateliers

Hou jij van dansen? En zou je wel eens samen willen werken met een professionele choreograaf? Doe dan mee aan de A closer look- workshop op 24 en 25 oktober in Dansateliers. Samen met dansmaker Lana Čoporda werk je tijdens de workshop aan een nieuw stuk dat gepresenteerd zal worden in het Moving Futures Festival 2015-2016.

De workshop staat in het teken van Lana Čoporda’s voorstelling Take a closer look die op zaterdag 31 oktober te zien is tijdens het festival. In Take a closer look neemt Lana ons mee, weg van de drukte van ons dagelijkse bestaan,  naar een plek waar aandacht is voor verborgen schoonheid.  Met steeds herhalende bewegingen die constant blijven veranderen, creëert Čoporda een landschap dat transformeert en weer oplost op onverwachte momenten. Door stil te staan bij grappige, verrassende en opmerkelijke details ontstaan momenten van verwondering, vormgegeven door vier dansers.

In de workshop maak je kennis met Lana en vertelt zij je alles over het maken van Take a closer look. Met dit als uitgangspunt, werk je samen met Lana en de andere deelnemers aan een nieuw stuk dat als voorprogramma van Take a closer look gepresenteerd zal worden op 31 oktober tijdens het Moving Futures Festival.

Data: 24 & 25 oktober 2015
Tijd: 10:00-15:00u (Lunchpauze 12:30-13:15)
Locatie: Dansateliers
Prijs: 25 euro


  


Deze workshop is een onderdeel van Moving Futures Rotterdam en is tot standgekomen in samenwerking met SKVR.
« terug naar agenda overzicht