Movement class met Roser López Espinosa

01 November
Dansateliers, studio 1

Datum: Zondag 1 november
Tijd: 15:00-16:30
Prijs: 
10 euro

Geen ervaring nodig.

Maak op kennis met choreografe Roser López Espinosa tijdens de Movement Class. Roser is een Spaanse choreografe die sinds 2006 als onafhankelijke maker werkt in Spanje en vanaf 2013 ook als maker verbonden is aan Dansateliers. Ze staat bekend om haar acrobatische, fysiek organische voorstellingen waarin partner werk en dus samenwerking centraal staat. Haar werk combineert fysieke kracht, subtiliteit, risico en detail. Aan de hand van deze elementen zoekt ze naar nieuwe mogelijkheden, naar fysieke verbeelding in stiltes en duidelijke gebaren.

De nieuwste voorstelling NOVEMBER van Roser López Espinosa speelt op 29 (try out) en 30 (première) oktober in de Rotterdamse Schouwburg als onderdeel van Moving Futures.

Moving Futures

Dit programma is onderdeel van Moving Futures Festival 2015-2016 in Rotterdam. 

Moving Futures is een initiatief van Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, Generale Oost en Random Collision. Met het landelijk gespreide netwerk en een krachtenbundeling met lokale theaters en partners, streven de danshuizen ernaar om een nieuwe generatie choreografen op landelijke schaal zichtbaar te maken.

www.movingfutures.nl

« terug naar agenda overzicht