12 February
Dansateliers studio

Op woensdag 12 en 19 februari geeft choreografe Simone Truong de Movement Class. In de movement class vertelt Simone meer over haar nieuwste onderzoek en zal je aan de hand van een aantal fysieke opdrachten ook zelf meedenken in het creatieproces van de maker.

In haar nieuwe onderzoeksproject doet choreografe Simone Truong een poging om twee tegenovergestelde dingen samen te brengen: het dagelijkse leven en erotiek. Ons dagelijks leven wordt vaak gezien als monotoon en saai en lijkt ver van de intensiteit van erotiek af te staan. Tijdens Truong’s onderzoek wordt geëxperimenteerd met de vraag of deze vooroordelen te overkomen zijn door een ‘dagelijkse erotiek’ of ‘erotisch dagelijks leven’ te creëren. 

Simone Truong (1983) is een Zwitserse choreografe en performer van Chinese-Vietnamese afkomst. In 2007 behaalde zij haar Bachelor Choreografie aan de ArtEz HKA in Arnhem. Haar laatste werk, Is this the beginning of it all, again? waarvoor ze ondersteuning van Dansateliers kreeg, ging vorig jaar in de Gessnerallee in Zurich in première.

Movement class: elke woensdag 20:00-21:30u.
Prijs: €7,- losse les / €60,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl (niet verplicht)

« terug naar agenda overzicht