The Fool

18 March
Dansateliers studio

Op woensdag 18 maart geeft choreograaf Connor Schumacher de Movement Class. Zijn les staat in het teken van zijn nieuwste project The Fool waarvan de eerste resultaten geprenteerd zullen worden in een gedeeld studiopresentatie-programma op 3 t/m 5 april.

De Movement Class van Connor Schumacher staat in het teken van de performance I Trust In This Life We Will Have Another Moment Alone. De performance, over de benadering van 'de ander', is op 26 en 17 maart te zien tijdens het Performing Gender symposium in Bologna, IT en staat op 10 en 11 april op een bijzondere locatie in Rotterdam tijdens het festival Motel Mozaique. 


Connor Schumacher

Movement Class

De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen. In de les maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl 

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.« terug naar agenda overzicht