Giulio D'Anna

29 April
Dansateliers studio

Op woensdag 29 april geeft choreograaf Giulio D'Anna de Movement Class. Zijn les staat in het teken van zijn nieuwste project DATA (research) dat op 15 (première) en 16 mei te zien zal zijn in De Dansweek in de Rotterdamse Schouwburg.

Tijdens de Movement Class vraagt Giulio zich, net als in DATA, af of een lichaam de onzichtbare emotionele landschappen die het met zich meedraagt kan onthullen... Lichaamsfuncties als het ritme van het hart, temperatuur en lichaamsgewicht vormen de basis elementen zijn onderzoek. DATA komt voort uit D’Anna’s verlangen om te onderzoeken hoe persoonlijke informatie gebruikt kan worden als inspiratie voor dans theater.

Movement Class
De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen. In de les maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl 

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.« terug naar agenda overzicht