Giulio D'Anna

02 April
Dansateliers studio

Movement Class met Giulio D'Anna
Data: wo 2 & 9 april 2014
Tijd: 20:00-21:30
Locatie: Dansateliers studio, 's-Gravendijkwal 58b, Rotterdam.
Prijs: €7,- single ticket / €60,- 10 lessenkaart
Reserveren hier

Elke woensdagavond les in improvisatie, performance en lichaamsbewustzijn tijdens de Movement Class in Dansateliers! Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Als je nieuwsgierig bent en graag wil bewegen, ben je hardstikke welkom! 

Op woensdag 2 en 9 april volg je de Movement Class met choreograaf Giulio D'Anna. Uitgangspunt van de Movement Classes van Giulio zijn muzikale partituren. Giulio benadert in zijn nieuwste stuk R-ESISTERE choreografie als een partituur om zo een bepaalde ‘speelsheid’ te creëren voor beweging en podiumpresentatie. Tijdens de Movement Classes zal je je samen met hem richten op het creëren van bewegingsmateriaal dat voortkomt uit muziek, en oefeningen waarin het lichaam als muziekinstrument wordt gebruikt. Lees meer over Giulio's nieuwste project R-ESISTERE hier.

De lessen zijn geïnspireerd door de open bewegingslessen van Random Collision in Groningen. Wil je weten waarom jij naar de Movement Class moet komen? Bekijk dan deze video

Giulio D’Anna werkt als onafhankelijk maker zowel in Nederland als Italië. Hij studeerde in 2009 af aan de School for New Dance Development (SNDO) en won verscheidene (productie)prijzen, waaronder de aanmoedigingsprijs van de Nederlandse Dansdagen 2013 voor zijn projectplan voor R-ESISTERE. Het werk van de hand van D’Anna karakteriseert zich door een grote mate van menselijkheid. Hij vertrekt graag vanuit persoonlijke verhalen, of hele specifieke thema’s, die hij binnen zijn theatrale/dansante context naar een universeel niveau weet te brengen.
« terug naar agenda overzicht