Lana Čoporda

12 October
Dansateliers

Tijdens de Movement Class 12 oktober neemt performer/choreograaf Lana Čoporda je mee in haar eigen beweginsonderzoek. Tijdens de les richt zij zich specifiek op body-work. Hoe kunnen we bewuster worden van ons eigen lichaam? En, hoe staat ons bewustzijn van het lichaam in relatie met onze omgeving en elkaar? 

Woensdag Movement Class
De studio is open vanaf 19:30, de les start om 20:00u tot 21:30. Losse les: € 4,=  / 10-lessenkaart: € 35,=

Reserveren via info@dansateliers.nl (niet verplicht maar aan te raden).

Lana Čoporda (Joegoslavië, 1990) studeerde dans aan ArtEZ in Arnhem. In het MinorMaker programma begon ze voor het eerst me haar eigen creaties en deed ze het onderzoek Irony in Dance. Lana danste in o.a. het werk van Amos Ben-Tal, Giulio D’Anna, Loic Perela en werkte met Orly Almi. 

Sinds haar afstuderen maakte zij de voorstellingen: Take a closer look (Generale Oost) en Zusjes Draaiplaneet enDraaiplaneet in opdracht van Tweetakt festival. Haar meest recente werk is ZOOM, Hestia and Sheela na gig over de representatie van vrouwen in de media. In haar werk vertrekt ze vanuit een gevoel voor moraliteit en identificeert ze met sporen van absurditeit die herkenbaar zijn in sociaal gedrag terwijl ze zoekt naar manieren om humor, toegankelijkheid en nieuwe invalshoeken te bieden.« terug naar agenda overzicht