Jija Sohn

11 May
Dansateliers studio

Op woensdag 11 en 18 mei geeft choreografe Jija Sohn de Movement Class. De les staat in het teken van haar werk-in-wording Geisha's Miracle

Lesbeschrijving
Jija's werk is voornamelijk gebaseerd op het vangen van het denkbeeldige. Met de Movement Class probeert ze de de deelnemers aan het denken en bewegen te krijgen en introduceert ze het concept van haar nieuwste creatie. Ten eerste onderzoekt ze de stem, gevolgd door de rest van het lichaam. 

Er wordt gewerkt aan zorgvuldig luisteren: niemand leidt of volgt, enkel het gebeuren tussen de deelnemers dat veroorzaakt wordt door elkaars stemgeluid, wordt gevolgd. Hiernaast daagt Jija tijdens de les de deelnemers uit om bestaande vormen te onderzoeken en opnieuw te benaderen om zo tot nieuw materiaal te komen.


Movement Class
De Movement Class is een les in improvisatie, lichaamsbewustzijn, dans en choreografie door één van de makers van Dansateliers. Een onderzoeks-laboratorium dat je de mogelijkheid biedt om je lichaam beter te leren kennen en je eigen bewegingskwaliteiten te onderzoeken in de professionele omgeving van Dansateliers.

Professional, amateur of nog nooit een dansvloer gezien? Geen probleem, de les is open voor iedereen. 

Tijd: 20:00-21:30
Locatie: Dansateliers
Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl (niet verplicht) 

 
« terug naar agenda overzicht