Lana Čoporda

24 February
Dansateliers studio

Op woensdag 24 februari wordt de Movement Class gegeven door choreografe Lana Čoporda. Lana werkt in de les vanuit de thematiek van haar nieuwste werk ZOOM. De solo gaat op 24 en 25 maart in première in de Krijn Boon Studio in de Rotterdamse Schouwburg. 

ZOOM is een voorstelling over de representatie van vrouwen in het dagelijks leven en de hedendaagse media. Balancerend tussen acceptatie en verzet onderzoekt Čoporda de kloof tussen de wereld van advertenties, videoclips en pornografie en de meer intieme ervaring van sensualiteit en seksualiteit. Ze vraagt zich af: kan ik de verplichtingen, verwachtingen en gewoontes waar onze lichamelijkheid aan onderworpen is op een bewuste manier neerzetten? Op welke manier verhoud ik mij tot deze factoren? En, kan ik iets anders voorstellen?

De movement classes zijn voor een ieder die geïnteresseerd is in dans en beweging, of je nou professional  bent of amateur. De research-labs starten vanuit improvisatie met een focus op lichaamsbewustzijn, choreografie en bewegingstaal.

Tijd: 20:00-21:30
Locatie: Dansateliers
Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart

Reserveren via info@dansateliers.nl (niet verplicht) 

« terug naar agenda overzicht