Manel Salas Palau

11 November
Dansateliers, studio

Op woensdag 11, 18 en 25 november wordt de movement class verzorgd door één van de makers van One Night's Dance. 

One Night's Dance is het jaarlijkse Dansateliers project voor startende dansmakers. De zes makers, Franziska Menge, Manel Salas Palau, Joseph Simon, Maria Peralta en João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora (duo) maken tijdens het project een korte choreografie die zij presenteren op 4-6 en 11-13 december.

Manel Salas Palau (Spanje, 1980) is een freelance danser, docent, en choreograaf werkzaam op internationale schaal. Hij studeerde in 2004 af aan de Codarts Dansacademie in Rotterdam en is geschoold in verschillende technieken als mime, theater, improvisatie en butho. Na 10 jaar van performen en het bijdragen aan verschillende creaties, projecten en gezelschappen in Europa heeft Manel de wens om de ruimte te geven aan de vormgeving van zijn eigen choreografische taal. Tijdens One Night’s Dance 2015 probeert hij samen met het publiek achter de geheimen van zijn eigen improvisaties te komen.

Movement Class
Tijd: 20:00-21:30
Locatie: Dansateliers
Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl 

De movement classes zijn voor een ieder die geïnteresseerd is  in dans en beweging, of je nou professional  bent of amateur. 

« terug naar agenda overzicht