Connor schumacher

05 February
Dansateliers studio

Op woensdag woensdag 5 februari kan je tijdens de Movement Class kennismaken met choreograaf Connor Schumacher.
 
Boy oh Boy
Vorig jaar maakte Connor voor One Night’s Dance 2013 de solo Boy oh Boy die tijdens het PUNCH! Festival in het Melkweg Theater in première ging. In Dansateliers werkt hij nu verder aan een uitgebreidere versie, die op 14 en 15 februari in de Krijn Boon Studio in de Rotterdamse Schouwburg gepresenteerd zal worden. In het werk speelt Connor op persoonlijke en intieme wijze met de taboes van zijn conservatieve achtergrond.
 
Movement Class
In de movement class vertelt Connor meer over zijn onderzoek en het maakproces van Boy oh Boy en zal je aan de hand van een aantal fysieke opdrachten ook zelf meedenken in het creatieproces van de maker.

Data: wo 29 januari & wo 5 februari 2014
Tijd: 20:00-21:30
Locatie: Dansateliers studio, 's-Gravendijkwal 58b, Rotterdam.
Prijs: €7,- single ticket / €60,- 10 lessenkaart
Reserveren: info@dansateliers.nl (niet verplicht)
 


Connor Schumacher begon met dansen aan het Purchase College Conservatory of Dance in New York. In 2012 begon hij met steun van Dansateliers met het maken van zijn eigen performances. Hier startte hij met de ontwikkeling van een eigen theatrale taal door een niet vorm gerichte benadering binnen het proces te hanteren. Connor is met name geïnteresseerd in hoe het hier en nu resoneert in de setting van het theater, zowel als performer als voor het publiek  
Boy oh boy wordt gepresenteerd in een dubbelprogramma met de solo Certain doubts van Jessica van Rüsschen in de Krijn Boon Studio, Rotterdamse Schouwburg.

Movement class: elke woensdag 20:00-21:30u.
Prijs: €7,- losse les / €60,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl (niet verplicht)« terug naar agenda overzicht