Ingrid Berger Myhre

13 May
Dansateliers studio

Op woensdag 6, 13 en 20 mei geeft choreograaf Ingrid Berger Myhre de Movement Class. Haar les staat in het teken van het onderzoek Supplies dat zij parallel uitvoert samen met  Bastien Mignot en Lynda Rahal.

Ze richten zich op het maken van dozen.........

Ingrid: De movementclass is een mooie gelegenheid om dat samen met ons te komen doen. We willen ze vullen met twee dingen: de bronnen die we tot onze beschikking hebben en de bronnen waar we niet bij kunnen. Vervolgens gaan we er mee spelen, hoe gaan we ze noemen, of hoe laten we ze zien of niet, om te kijken of taal als object kan dienen en objecten als taal. We willen dit semiotische proces gebruiken om grip te krijgen op de dialectiek tussen vorm en inhoud en hun impliciete afhankelijkheid.

Movement Class

De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen. In de les maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl 

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.« terug naar agenda overzicht