Jessica van RĂ¼schen

08 April
Dansateliers studio

Op woensdag 8 april geeft Jessica van Rüschen de Movement Class. In de Movement Class werk je met Jessica aan lichaamsbewustzijn en het creeeren van een eigen bewegingstaal. 

Jessica van Rüschen (Duitsland, 1976) studeerde in 1999 af aan de Rotterdamse Dansacademie. Ze danste o.a. voor Itzik Galili, Piet Rogie, Felix Landerer, Project Sally en Jens van Daele. Sinds 2005 ontwikkelt ze beeldend (video)werk voor performances, documentaires en korte films. In 2013 creëerde ze in Dansateliers haar eerste fysieke werk US. Het jaar daarop volgde de kleine werkplaatsproductie Doubt, gewijd aan het karakterkenmerk ‘twijfel’.

Movement Class
De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen. In de les maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl 

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.« terug naar agenda overzicht