Roser López Espinosa

17 September
Dansateliers studio

Movement Class
Elke woensdagavond les in improvisatie, performance en lichaamsbewustzijn tijdens de Movement Class in Dansateliers! Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Als je nieuwsgierig bent en graag wil bewegen, ben je hardstikke welkom! 

20:00-21:30 in Dansateliers
Prijs: €8,- losse les / €70,- 10 lessenkaart
Reserveren via info@dansateliers.nl


Roser López Espinosa
Op 3, 10 en 17 september ben je welkom om kennis te maken met choreografe Roser López Espinosa tijdens de Movement Class.

Voor de nieuwe editie van DANSLOKAAL van Conny Janssen Danst, selecteerde Dansateliers, als creative partner, Roser om als één van drie choreografen een nieuw werk maken met een aantal van de dansers van het gezelschap. Daarnaast zal ze in Dansateliers een start maken met een nieuw werk "Trama". 

-

Roser López Espinosa studeerde Contemporary Dance aan het MTD (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). In 2005 ontving ze de Vienna danceWEB beurs en werkte ze met voormalig olympisch turncoach Jaume Miró. In Nederland danste ze onder andere met Katie Duck / Magpie Music Dance Company, Marta Reig Torres en Pere Faura. In Barcelona werkte ze met Àngels Margarit / Cia Mudances sinds 2008 (Corol·la, Kolbebasar, FlexelfCapricis) en Cesc Gelabert en filmmaker Isaki Lacuesta, Iago Pericot (Mozartnu), Las Malqueridas en Bebeto Cidra. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandig maker en maakte ze o.a.The lizard’s skin, Còncau, Miniatura, Before we fall, waarmee ze internationaal erkend werd met prijzen als Masdanza, the Burgos-NY en Madrid choreography competitions. In 2011 waardeerde Susy-Q haar als meest veelbelovende jonge choreograaf uit de Spaanse scene. In 2013 ging haar duet Lowland in première, een co-productie van theater Mercat de les Flors, Barcelona en met de ondersteuning van Dansateliers en Melkweg Theater. 

www.roserlopez.com

« terug naar agenda overzicht