Mor Shani & Paul Sixta

29 June
Schouwburgplein, Rotterdam

Choreograaf Mor Shani werkte afgelopen jaar aan het project Love-ism  waarin hij samen met video-kunstenaar Paul Sixta onderzoek deed naar de menselijke beleving van intimiteit. Het project resulteerde in een bijzondere voorstelling, een serie duetten en de film Love-ism | Things That Matter.

De Love-ism workshop vertrekt vanuit improvisatie met een nadruk op “authentieke” bewegingen. Deelnemers onderzoeken hoe ze zichzelf open kunnen stellen voor hun omgeving; wat gebeurt er om je heen? Hoe reageer je hierop en hoe vertaal je dit fysiek?

In de workshop maak je gebruik van intuïtieve kennis van je lichaam. Je probeert je eigen bewegingskeuzes beter te begrijpen terwijl je ervaart hoe het is om ‘samen te dansen’. De verschillende persoonlijkheden van de deelnemers staan centraal en worden ingezet om met elkaar een groter geheel te vormen. Aanraking en ideeën over liefde als wederkerigheid en zorgzaamheid worden vertaald naar een lichaamstaal die een verhaal vertelt over de menselijke ervaring van intimiteit. Emotie wordt ingezet als de motor van beweging.

De workshop is geschikt voor iedereen: geen ervaring vereist.

Voor meer informatie over dit project kijk op www.love-ism.nl

Productie: Love-ism is een productie van Dansateliers in samenwerking met ICKamsterdam, in coproductie met Frascati Producties, SKVR Rotterdam en Act Your Age. 

Datum: 29 juni
Locatie: Schouwburgplein, Rotterdam
Tijd:15:00
Meer informatie op www.schouwburgpleinrotterdam.nl

« terug naar agenda overzicht