22 November
Nouvelles Scènes des Pays Bas, Usine C, Montreal (CA)

Tijdens NEDERLAND: NOUVELLES SCENES DES PAYS-BAS wordt Love-ism gepresenteerd in de vorm van een Love-ism | videovertoning

Usine C, een multidisciplinair centrum voor creatie en presentatie in Montreal, A propic, Performing Arts Fonds NL, Dutch Performing Arts en de Nederlandse Ambasade organizeren een speciaal weekdurend programma in het teken van Nederlandse "performing arts".

NEDERLAND: NOUVELLES SCENES DES PAYS-BAS presenteert 5 dagen dans, theater, muziek en andere performances; 70 uur voorstellingen van Nederlandse award winnende artiesten. Naast een programma met voorstellingen, vinden er workshops, dansfilmvertoningen, after talks en meet & greets plaats.

Love-ism wordt op 6, 7 en 8 december 2013 gepresenteerd als volledig event in de Rotterdamse Schouwburg, waarin verschillende elementen (dans, ontmoetingen en film) hun plek krijgen. De kijker gaat tijdens de voorstelling op blind date en krijgt een reeks aan (kijk)ervaringen door de samensmelting van duetten, film en ontmoetingen.

Meer informatie op www.usine-c.com« terug naar agenda overzicht