One Night's Dance

11 February
ArtEZ Dansacademie Arnhem

Op donderdag 11 februari zijn de voorstellingen Allegory of a Night van Joseph Simon en Collaging van João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora te zien in presentatiestudio 4 van de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. De makers ontwikkelden de voorstellingen tijdens One Night’s Dance 2015, het jaarlijkse starters traject van Dansateliers. Als (oud)-studenten aan de ArtEZ dansacademie zijn ze nu uitgenodigd de stukken aan het publiek in Arnhem te tonen. 

Meer informatie over de presentaties volgt. 

----

Allegory of a night  - Joseph Simon
“Hi, my name is Joseph Simon, I’m a dancer at the Paris Opera and I have something to show you.."

Choreography: Joseph Simon, in a creative exchange with the performers: Maddy Bullard, Viviana Fabiano & Lucia Fernandez 

----

Collaging
 - João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora
Voor Collaging zetten João en Julia hun onderzoek naar de betekenis van cultuur en tradities in een geglobaliseerde wereld voort. Ze benaderen het thema vanuit een nieuw perspectief, kijkend naar de rol van cultuur in het proces van sociale in- en uitsluiting. Als cultuur het bindmiddel is dat mensen met elkaar verbind, waar worden we dan nu nog aan verbonden?

Choreografie & performance: João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora


Collaging - João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora

For the creation of Collaging João and Julia continue researching the meaning of culture and traditions within this globalized world. They look at the theme from a different perspective, wondering about the role of cultures for social in- or exclusion. If culture is a glue that binds people together, to what are we glued now?

Choreography performance: João Dinis Pinho & Julia Barrios de la Mora

« terug naar agenda overzicht