Studiopresentaties

03 April - 05 April
Dansateliers studio

Van 3 t/m 5 april presenteren wij in onze eigen studio de eerste stap in een nieuw creatie proces voor zowel  Connor Schumacher,  die The Fool aan het ontwikkelen is, als voor Giulio D’Anna, die aan de solo DATA werkt.

The Fool (research) - Connor Schumacher
Connor Schumacher presenteert de eerste stappen van The Fool, waarin hij samen met performer Majon van der Schot zoekt naar de verschillen tussen het 'zoeken' naar betekenis en het 'lezen' ervan. Het stuk gaat eind oktober 2015 in première tijdens het Moving Futures Festival Rotterdam in de Rotterdamse Schouwburg.

DATA (research) - Giulio D'Anna
Giulio D'Anna zoomt met zijn nieuwe onderzoek DATA in op de fysiologie van zijn eigen lichaam. Kan dit de emotionele landschappen die het met zich meedraagt onthullen naar de buitenwereld? De voorstelling DATA is op 15 (première) en 16 mei te zien tijdens De Dansweek (9 t/m 17 mei) in de Rotterdamse Schouwburg. Meer info hier.

Na het programma bent u van harte uitgenodigd om met de makers in gesprek te gaan over het werk. Uw gedachtes over het gepresenteerde materiaal worden zeer gewaardeerd. Reserveer uw kaartjes hier.

Studiopresentaties
Vrijdag 3 april 20:30
Zaterdag 4 april 20:30
Zondag 5 april 17:00
Prijs: 8 euro
Locatie: Dansateliers
Reserveren hier.« terug naar agenda overzicht