Oostende, Belgiƫ

07 August - 10 August

Van 7 t/m 10 augustus te zien op Festival Theater aan Zee (BE): Tabea Martin met Duet for Two Dancers en Liat Waysbort met What's Left. De voorstellingen zijn onderdeel van 'Stereonomaden' een tocht vol bijzonder theater- en danstalent. 

Duet for Two Dancers - Tabea Martin

Duet for Two Dancers is een zoektocht naar de angst om niet te voldoen aan je eigen verwachtingen, aan wat je beroep of medemens van je vraagt. Een zoektocht naar wat er overblijft, als alle ‘kunde’ wegvalt. De vrijheid om tussen verschillende beroepen en identiteiten te kunnen kiezen, leidt tot onzekerheid en twijfel. Duet for Two Dancers bevraagt in die zin het ‘danser zijn’, maar ook het ‘niet danser zijn’.


What's Left - Liat Waysbort

Welke rol speelt kunst en de kunstenaar nog en waarover moet er, juist in deze tijd van crisis, gecommuniceerd worden? Hoe gedragen we ons, hoe verhouden we ons tot elkaar en de maatschappij? Wat betekenen intimiteit en verbondenheid nog, of meer dan ooit? In What’s Left vertaalt choreografe Liat Waysbort haar fascinatie voor deze verschuivingen in een directe, sterk fysieke danstaal. 

Presentaties: 7 t/m 10 augustus 2013
Locatie: Festival Theater aan Zee, Oostende België
Meer informatie www.theateraanzee.be
« terug naar agenda overzicht