Culturele talkshow

17 March
MAAS

Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte interviews, performances, filmpreviews, theaterscènes en live muziek. De Derde Dinsdag is iedere maand te gast op een andere culturele ‘hotspot’. De locatie van deze editie wordt nog bekendgemaakt.

Elke editie is er één speciale gast. Dit seizoen nodigen we movers uit; talentvolle makers, kunstenaars of opinieleiders die de Rotterdamse boel in beweging zetten. Vrijkaarten winnen kan met de maandelijkse quiz. Bezoek www.dederdedinsdag.nl voor de laatste updates van het programma.

Dansateliers presenteert deze editie een sneak-preview van de nieuwe voorstelling SENSES van Loïc Perela die op 19 maart in première gaat in de Rotterdamse Schouwburg. Mis het niet!

Locatie: MAAS theater

Uw donatie is onze entree - Pay as you please!

De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock (Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2_, Witte de With, WORM) en MAAS theater en dans, Ro Theater, Productiehuis Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en de Doelen.

DEDERDEDINSDAG.NL – FACEBOOK.COM/DERDEDINSDAG - @DEDERDEDINSDAG« terug naar agenda overzicht