Culturele Talkshow Rotterdam

20 October
Showroom MAMA

Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in highspeed tempo een update van wat er de komende maand te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, beeldende kunst, festivals en meer in Rotterdam.

Presentatie: Anna Visser
Locatie: Showroom MAMA
Tijd: 20:00
Toegang: pay as you please

Verwacht het vertrouwde concept waarbij gastvrouw Anna Visser haar gasten de hemd van het lijf vraagt. Elke editie wordt zij bijgestaan door een speciale gast. Aankomend seizoen is dit een rijke selectie van ‘Jonge Blommen & Oude Rotten’; kunstenaars, artiesten, makers en opinieleiders die hun sporen inmiddels verdiend hebben of juist net komen kijken. Met vragen als ‘Wat heb je bereikt? Waar sta je nu? Welke visioenen heb je voor de toekomst?’ hopen we een inkijkje te krijgen in hun persoonlijke ambities en die voor de stad.

De liveshow is omlijst met performances, filmpreviews, theaterscènes, hedendaagse kunst en live muziek. Daarnaast is er volle aandacht vereist bij de DDD-quiz waar vrijkaarten zijn te winnen.


Deelnemen aan De Derde Dinsdag?
In 2011 vond de eerste editie van De Derde Dinsdag plaats, de liveshow voor kunst en cultuur reist inmiddels al vier jaar langs de diverse hot spots van Rotterdam. De show wordt mogelijk gemaakt door culturele partners, waaronder de Doelen, Productiehuis Rotterdam, de Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en Kunstblock [de samenwerkende hedendaagse kunstinstellingen in het Witte de Withkwartier: Tent, CBK Rotterdam, Witte de With Center for Contemporary Art, Showroom MAMA, WORM instituut voor Avantgardistische Recreatie en V2_ Instituut voor de Instabiele Media.] Daarnaast is het mogelijk om partner te zijn voor een of meerdere edities. Interesse? Neem contact op via info@kunstblock.nl

www.dederdedinsdag.org
www.facebook.com/dederdedinsdag
www.twitter.com/de3dinsdag

« terug naar agenda overzicht