Culturele Talkshow Rotterdam

15 March
Kunsthal, Rotterdam

Tijdens De Derde Dinsdag op 15 maart in de Kunsthal, geeft Lana Čoporda een preview van haar solo ZOOM - Hestia and Sheela na gig die op 25 maart (premiere) en 26 maart te zien is in de Krijn Boon Studio van de Rotterdamse Schouwburg.

Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in highspeed tempo een update van wat er de komende maand te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, beeldende kunst, festivals en meer in Rotterdam.

Presentatie: Anna Visser
Locatie: Kunsthal, Rotterdam
Tijd: 20:00
Toegang: pay as you please

Verwacht het vertrouwde concept waarbij gastvrouw Anna Visser haar gasten de hemd van het lijf vraagt. Elke editie wordt zij bijgestaan door een speciale gast. Aankomend seizoen is dit een rijke selectie van ‘Jonge Blommen & Oude Rotten’; kunstenaars, artiesten, makers en opinieleiders die hun sporen inmiddels verdiend hebben of juist net komen kijken. Met vragen als ‘Wat heb je bereikt? Waar sta je nu? Welke visioenen heb je voor de toekomst?’ hopen we een inkijkje te krijgen in hun persoonlijke ambities en die voor de stad.

De liveshow is omlijst met performances, filmpreviews, theaterscènes, hedendaagse kunst en live muziek. Daarnaast is er volle aandacht vereist bij de DDD-quiz waar vrijkaarten zijn te winnen.

www.dederdedinsdag.org 
www.facebook.com/dederdedinsdag
www.twitter.com/de3dinsdag 

« terug naar agenda overzicht