Giulio D'Anna

25 September
Festival Aperto 2015, Reggio Emilia, IT

Op 25 september vindt de Italiaanse première van Giulio D'Anna's nieuwste solo DATA plaats. De solo staat dan in Reggio Emilia in het Teatro Cavallerizza als onderdeel van het Festival Aperto 2015. Hiernaast is tijdens het festival te zien D'Anna's internationale voorstelling OOOOOOOO.

Meer informatie volgt.

In DATA focust Giulio zich op de fysiologie van het menselijk lichaam. Geïnspireerd door de korte film “The Perfect Human” van Jørgen Leth, probeert Giulio de onzichtbare emotionele landschappen die een lichaam bij zich draagt, te onthullen. Fysiologische en anatomische informatie vormen de basiselementen voor de opbouw van de intieme choreografie. Is er binnen deze informatie een ‘ziel’ te ontdekken, te gebruiken als narratief? Of blijft het slechts een numeriek aantal gegevens?

O O O O O O O van Giulio D'Anna is een stuk gebaseerd op verhalen over gebroken relaties en beschadigde intimiteit waarin grenzen worden opgezocht over wat privé is en misschien privé moet blijven. Het stuk ging in september 2013 in première tijdens Festival de Keuze in Rotterdam. In 2014, in samenwerking met het Italiaanse gezelschap Fattoria Vittadin, bewerkte Giulio het stuk aan de hand van de input van een nieuwe, Italiaanse cast. Tijdens Festival Aperto toont Giulio de eerste en Internationale versie van het stuk.« terug naar agenda overzicht