20 June - 23 June
Studio Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst geeft jong talent een kans met DANSLOKAAL, het nieuwe talentontwikkelingsproject waarbij jonge makers uitgenodigd worden nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van Conny Janssen Danst.

Met DANSLOKAAL zet het dansgezelschap jaarlijks de deuren open voor een bonte verzameling makers. Voor elke aflevering zoekt artistiek leider Conny Janssen de samenwerking met verschillende partners en selecteert zij choreografietalent met diverse achtergronden. 

Voor DANSLOKAAL 1 selecteerde Dansateliers de getalenteerde choreograaf Loïc Perela. Hij zal naast Francesco Curci en Dario Tortorelli met de ervaren en professionele dansers van Conny Janssen Danst werken aan een nieuwe choreografie. 

Het resultaat wordt gepresenteerd op 20 t/m 23 juni en 27 t/m 30 juni in de studio van Conny Janssen Danst. Voor kaarten voor DANSLOKAAL 1 klik hier.

Voorstellingen

Data: 20-23 juni en 27-30 juni
Locatie: Conny Janssen Danst studio

Als voorprogramma toont Dansateliers op 20 tot en met 23 juni een fragment uit de theaterversie van ‘Quite Discontinuous’ van Jasper van Luijk. 

 

« terug naar agenda overzicht