Ingrid Berger Myhre

25 March
Spring Forward, Derrida Dance Center, Sofia (BG)

Op 25 maart is de voorstelling BLANKS van Ingrid Berger Myhre te zien als onderdeel van het Spring Forward Festival in Sofia, Bulgarije. Het Spring Forward Festival is het drie-daagse festival van AEROWAVES waar elk jaar minstens 10 voorstellingen uit de EAROWAVES Twentie selectie te zien zullen zijn. Het festival is een showcase festival voor programmeurs uit Europa en daarbuiten.


BLANKS
BLANKS is een solo waarin Ingrid Berger Myhre de kijker uitnodigt in een spel waarin lagen van tekens en symbolen, langzaam en met humor, worden gedeconstrueerd. Door het delen van sub-tekst, aanleiding en context suggereert Ingrid op speelse wijze hoe de beschrijving van een situatie effect heeft op de beleving van de daadwerkelijke gebeurtenis. In een spel waarin symbolisch lagen worden afgepeld navigeer je als publiek, door de blanco ruimtes in te vullen.

Met het droge commentaar van de muur, het spel van verwachtingen die al dan niet worden ingelost en de Marthalerachtige geluidsgrapjes […]  is BLANKS een geestige, voorstelling. Dans die zichzelf relativeert: het kan. Theaterkrant, 2017

 « terug naar agenda overzicht