Giorgia Nardin & Dante Murillo

26 March - 27 March
Festival CEMENT, Verkadefabriek, Den Bosch

B-Project I bestaat uit twee voorstellingen waarin twee van de vijf choreografen die meededen aan het B-project hun werk laten zien geïnspireerd op het werk en leven van de meester Jheronimus Bosch. All Dressed Up With Nowhere To Go van Giorgia Nardin en Rockers van Dante Murillo.

B-project I
Giorgia Nardin, Juan Dante Murillo
wo 26 maart - 19:00
do 27 maart - 17:00 & 22:00
Locatie: Matzer Zaal, Verkadefabriek, Den Bosch
www.festivalcement.nl

All Dressed up with nowhere to go - Giorgia Nardin
Twee dansers balanceren op een been. Kwetsbaar en naakt. De blik van de toeschouwer is op ze gericht. Ze kunnen nergens heen. Het einde van deze uitputtingsslag ligt niet vast. Twee lichamen ontdaan van alle zekerheden.


Rockers - Dante Murillo
Rockers is een dansvoorstelling/performance geïnspireerd door de menselijke passies, drijfveren en eigenaardigheden die Murillo ontwaarde in schilderijen van Jheronimus Bosch zoals Het Laatste Oordeel en De Tuin der Lusten. In zijn voorstelling maakt hij gebruik van herhaling om de dansers in een euforische staat te 'bewegen'. Ze wiegen. Pendelen tussen menselijke fragiliteit en kracht. It rocks on and on...

Mogelijk gemaakt door de B-project partners
B-Project is een initiatief van Comune di Bassano del Grappa (IT),  Dance Umbrella London (UK), La Briqueterie/CDC du Val de Marne (FR), D.ID Dance Identity (AT), JB500 (NL), Festival Cement (NL), Bosch Research and Conservation Project Foundation 's-Hertogenbosch (NL) en Dansateliers Rotterdam (NL).

« terug naar agenda overzicht