Simone Truong

21 February
Dansateliers studio

Op 21 februari om 18:00 vindt een studioppresentatie plaats van de uitkomsten van een drie weken durend onderzoek dat Simone Truong samen met danser Eilit Marom deed in Dansateliers

Simone Truong probeert in het onderzoek voor een nieuw stuk twee ogenschijnlijk tegenovergestelde dingen samen te brengen – het dagelijkse leven en erotiek. Gedurende vier verschillende residenties, in samenwerking met vier vrouwelijke kunstenaars, tracht Truong een ‘dagelijkse erotiek’ of een ‘erotisch dagelijks leven’ te creëren. In Dansateliers werkt ze met de in Amsterdam wonende Israëlische danser en choreograaf Eilit Marom. In het voorjaar van 2015, komen de vier deenemende performers samen tijdens het laatste deel van het creatieproces.

Simone Truong (1983) is een Zwitserse choreografe en performer van Chinese-Vietnamese afkomst. In 2007 behaalde zij haar Bachelor Choreografie aan de ArtEz HKA in Arnhem. Haar laatste werk, Is this the beginning of it all, again? waarvoor ze ondersteuning van Dansateliers kreeg, ging vorig jaar in de Gessnerallee in Zurich in première.

Presentatie 21 februari (18:00)
Locatie Dansateliers
Tickets Gratis
Reserveren  info@dansateliers.nl

Foto: Blommers/Schumm« terug naar agenda overzicht